Attract & Inspire

Employer Branding

Om nieuwe medewerkers aan te kunnen trekken, zullen zij op de eerste plaats moeten weten van je bestaan. Dat niet alleen! De eerste indruk met aanstormend talent moet Spot-On en triggerend zijn, zodat ze je bedrijf willen leren kennen. Wanneer de eerste interesse gewekt is, start het spel van activatie. Je wil potentieel talent inspireren en enthousiasmeren om tot actie over te gaan.

Dat is precies wat wij voor je kunnen bereiken! Wij brengen de iDentiteit van jouw bedrijf niet alleen onder de aandacht bij de doelgroep middels de inzet van de juiste media kanalen, maar doen precies dát wat nodig is om dat potentiële talent vervolgens te enthousiasmeren om met jou in gesprek te gaan.

Verbluffende eerste indruk,

maximale zichtbaarheid en activatie!

maximale zichtbaarheid en activatie!

Employer Branding Strategy

Om talent te bereiken en te activeren, starten we met onze iD-scan en het formuleren van een gedegen strategie. We verdiepen ons allereerst in jouw iDentiteit. Wie ben je als bedrijf, als werkgever, welke doelstellingen heb je, waar ben je naar op zoek, welke beloftes kun je doen én waarmaken? Op basis daarvan wordt een kandidaat profiel gemaakt. Nu helder is wie je doelgroep is, gaan wij onderzoeken waar deze zich bevindt, wat hen interesseert en wat hen beweegt.  

Wij stellen vlijmscherpe doelstellingen en een strategie samen om een verbluffende eerste indruk, maximale zichtbaarheid en activatie te realiseren onder voor jou potentieel talent. Hierbij wordt de ideale mix ingezet..

De ideale Media Mix

Employer Branding | iD Employer Marketing & Media

Online

Employer Branding | iD Employer Marketing & Media

Offline

OOH

Employer Branding | iD Employer Marketing & Media

Social Media

Employer Branding | iD Employer Marketing & Media

Audio

Employer Branding Execution

Nu er een goed doordacht, gedegen plan ligt om je doelgroep te bereiken, verleiden en activeren gaan we van start met de de operationele uitvoering van jouw marketing- mediaplan. Van de vormgeving tot aan de inzet en de begeleiding van de media-partners en -kanalen, tot aan het monitoren van de resultaten en de bijsturing in de uitvoer. Wij kunnen het stokje geheel, of ten dele afhankelijk van je interne team, van je overnemen!

iD Analytics & Reports

Natuurlijk wil je je budget op een zo efficiënt mogelijke manier inzetten en in blijven zetten. Ons motto? Meten is weten! Wij verzamelen data van alle contactmomenten die potentieel aanstormend talent heeft met je organisatie en verbinden deze met elkaar om daar een analyse op los te laten en er lering uit te trekken om continue te kunnen blijven optimaliseren. Via de door ons ontwikkelde realtime dashboards maken we de resultaten bovendien op een begrijpelijke manier inzichtelijk voor jou.

Kunnen wij jou daarbij helpen?
JA!

Wij laten graag onze iDeeën los op het maximaal tot uiting brengen van jouw werkgeversmerk! Dus, waar wacht je nog op? Neem contact met ons op voor een eerste kennismaking of vraag direct je iD-scan aan.

Middels onze iD-scan kom je erachter waar je precies staat met jouw Employer Marketing én ontvang een stevig fundament voor je toekomstige Employer Marketing activiteiten.