Engage & Endorse

Employer Engagement

Your iDentity,
embraced by your workforce

Je kunt veel tijd en energie stoppen in het aantrekken van nieuw talent, maar als de eerste indruk en je beloftes, niet overeenkomen met wie je daadwerkelijke bent… Dan verlaten nieuwe talenten je nog sneller dan dat je ze binnen hebt weten te halen.

It all starts with the first impression, maar daar eindigt het zeker niet. De eerste indruk moet matchen met je iDentiteit. En, net als in iedere relatie, is het belangrijk dat je open en eerlijk tegen elkaar bent, je je beloftes nakomt, vertrouwen opbouwt en er continu samen aan blijft werken om het beste uit elkaar naar boven te halen. Dan vorm je pas echt een team!

Your iDentity, embraced by
your workforce

Referral Recruitment

Jouw collega’s zijn de heartbeat van je organisatie en het meest krachtige kanaal voor jouw Employer Branding en wervingsproces. Zij kunnen je direct helpen je bereik te vergroten en je vacatures gemakkelijker in te vullen. Via via of van mond tot mond geeft ten slotte meer vertrouwen. Met een haalbaar, realistisch plan en de juiste tools haal jij het maximale resultaat uit je referral recruitment.

Endorsed by your Ambassadors

Wanneer je medewerkers zo trots zijn op jouw bedrijf en de cultuur van de plek waar ze werken, dan willen ze dat ook uitdragen. En juist die verhalen zijn van onschatbare waarde bij het aantrekken van nieuw talent. Ze zijn geloofwaardig en geven een mooie afspiegeling van de bedrijfscultuur richting de arbeidsmarkt. Maak hier dus gebruik van! 

Creëer tijd, ruimte en aandacht voor het ambassadeurschap en neem je medewerkers mee in het proces. Bekijk samen hoe je het authentieke verhaal naar buiten brengt en hoe medewerkers actief kunnen bijdragen aan het vergroten van jullie bereik. Kortom, activeer je superfans tot ambassadeurs en zorg ervoor dat dat ook top of mind blijft.

Advies & Implementatie

Wij maken je Referral- en Ambassador strategie overzichtelijk, concreet inzichtelijk en meetbaar.

Employer Loyalty

Employer Marketing gaat niet alleen over het aantrekken van nieuw talent. Het gaat om het creëren van een fijne, aantrekkelijke werkplek en het blijven investeren in de relatie. Zo vergroot je de kans dat je medewerkers bij je willen blijven werken. Met een loyaltyprogramma doe je nét dat beetje extra om dat te bereiken. Laat je medewerkers bijvoorbeeld sparen voor leuke beloningen, zoals extra vrije dagen of een teamuitje. De doelen bepaal je zelf en dankzij onze slimme HR-integraties kun je in no-time aan de slag!

Wij nemen jouw onboarding programma onder de loep. Vanaf het tekenen van het contract tot aan de eerste 100 dagen in dienst.

Jouw iDentiteit onder de loep
en omarmd?

Neem contact met ons op voor een eerste kennismaking of vraag direct je iD-scan aan.

Vraag nu onze iD-scan aan en kom erachter waar je precies staat met jouw Employer Marketing én ontvang een stevig fundament voor je toekomstige Employer Marketing activiteiten.