The Brains behind our iD’s

Ontmoet Michelle & Remke

Totale tegenpolen, volledig complementair aan elkaar. Dat zijn Michelle en Remke! Samen hebben ze alle DISC-kleuren ruimschoots te pakken, wat maakt zij een gouden duo zijn om mee samen te werken.

Naast hun bijzondere karakters, brengen ze ook bergen ervaring en kennis ter tafel en hebben ze een betrokken netwerk opgebouwd van professionele ‘partners in crime’ die ingezet worden bij de executie van bepaalde disciplines. 

Remke:

Oftewel, blauw met een tikje groen. Ze zet haar kennis op een nauwkeurige manier uiteen en zal zeer zeker geen puntje vergeten op een i te zetten. Fanatiek, sportfanaat en tegelijkertijd een ware vakantieganger met een duidelijke voorkeur voor kamelen en palmbomen. Hoewel 020 haar HomeTown is, zal ze haar liefde voor Bossche Bollen nooit verloochenen en wanneer zij haar tanden daarin zet, komt spontaan die zachte G weer naar boven. 

Michelle:

Oftewel, rood met gele trekjes. Tijdens gesprekken verdiept ze zich in jouw perspectief en denkt ze actief mee in oplossingen. Een echte Rotterdamse met het hart op de tong en een onuitputtelijke bak energie. Een echte voetbal-moeder die in haar vrije tijd vaak als supporter op het veld aanwezig is, maar tegelijkertijd ook kan genieten van het ruwe en de weidsheids van de Maasvlakte en het Botlekgebied.

Samen vormen
Remke & Michelle het hart van iD Employer Marketing & Media

Remke en Michelle hebben beide jarenlange ervaring in het werkveld. Na jarenlang bij en voor grote namen te hebben gewerkt, hebben zij inmiddels een eigen team van professionals samengesteld die alle disciplines in huis hebben om jouw werkgeversmerk maximaal tot uiting te brengen, zowel extern als intern.

Onze Kernwaarden

Get in touch!

Vraag nu onze iD-scan aan en kom erachter waar je precies staat met jouw Employer Marketing én ontvang een stevig fundament voor je toekomstige Employer Marketing activiteiten.

Employer Branding | iD Employer Marketing & Media